PROJECT

CHALET URBANISATION IN MORAIRA​

Two level house project for an english family that decided to stay longer periods enjoying the good weather in Costa Blanca.

A property with too many steps that made the house uncomfortable. It had different improvements that done in the past but not suitable for our clients.

After showing them several alternatives, they decided to go ahead with a total alteration of the layout to be able to have living area and master in suite in the same level, enjoying spectacular views.

All five rooms equipped with air conditioning and big double glazing windows, combined with isolation to feel comfortable all year round. Our challenge was to connect all levels of the plot avoiding the use of steps. Traditional Spanish style from the outside and totally modern design inside, combining functionality and good taste     

BEFORE
AFTER
BEFORE
project2-photo2-after
AFTER
project2-photo3-before
BEFORE
project2-photo3-after1
AFTER
AFTER
BEFORE
project2-photo4-after
AFTER
project2-photo5-before1
BEFORE
project2-photo5-after1
AFTER
project2-photo5-after2
AFTER